Gastenkamers

Onze gastenkamers: gezellig en comfortabel

P1020774-1barissartOnze gastenkamers liggen verspreid over twee verdiepingen en het bijbehorende vakantiehuis en hebben allemaal een eigen badkamer met douche of bad, haardroger, wekker, telefoon, kabeltelevisie en gratis internet via WIFI.

Het ontbijt is inbegrepen in de prijs van een overnachting. We verwennen u met een rijkelijk buffet met verschillende broodsoorten, koffiekoeken, fruit, yoghurt, vruchtensap, kazen, diverse soorten ham en worst, ontbijtgranen, huisgemaakte confituren en warme dranken naar keuze (diverse soorten koffie en thee).

Bij de receptie is toeristische informatie verkrijgbaar . Op de begane grond en de tweede verdieping vindt u een minibar met zelfbediening.

Iedere kamer zijn eigen stijl

P1020777

De gastenkamers zijn elk genoemd naar de beroemde bronnen van Spa: Barisart, Marie-Henriette, Sauvenière, Tonnelet, Prince de Condé, Clémentine, Source en Reine.

Ze zijn ook allemaal anders ingericht en stralen een eigen sfeer en karakter uit. Een goede reden om meer dan één keer bij ons te komen logeren, zodat u alle charmes van L’Etape Fagnarde leert kennen.